Material: Ingredients:
- Forquilla - Truita de patata (podeu comprar-la feta o fer-la a casa)
- Plat - Pa
- Escuradents - Maionesa
- Davantal - Olives verdes farcides
Preparació:
1.- Rentar-nos les mans.
2.- Ficar-nos el davantal
3.- Agafar la truita obrir-la i tallar-la a trossos quadrats amb la mida el més semblant possible al pa.
4.- Tallar el pa a llesques.
5.- A cada llesca posar un tall de truita.
6.- Posem una mica de maionesa damunt de la truita de patata.
7.- Agafem un escuradents, clavem l'oliva i l'escuradent el posem travessant la maionesa, la truita i el pa.
Hem triat aquesta recepta perquè ens ha semblat bona, divertida, imaginativa,...
Nyammmm! M’encanta la truita de patata…i si a més va acompanyada de pa, maionesa i olives, encara més!!
ResponEliminaCrec que es ideal per menjar de segon plat per dinar o per fer un sopar informal. La patata és rica en potassi, midó i vitamina C. La maionesa si és casolana, millor que millor i amb oli de les garrigues! I l’oliva li dóna el toc saladet. Però ja sabeu, com tot, no cal abusar-ne! ; ) Fins aviat!
Ja heu pelat les patates? És broma... Segur que és boníssim!!!
ResponEliminaFelicitats